O, kom maar eens boulen

Geen gure wind die door de bomen waait, maar een aangenaam decemberzonnetje en een dito temperatuur van 7 graden Celsius. Na het heerlijk (vrijdag)avondje werd het voor dertig (!) Bokkeschieters een nog heerlijker (zaterdag)middagje. Want dat verrassend grote aantal boulers bevolkte op 6 december de banen in het Weijerpark. Na al het suikergoed en marsepein was het tijd voor een frisse neus en een gezellige mêlee. Zelfs de dikke winterjas hoefde voor de meeste spelers niet aan. Nee, een lekkere trui of vest was warm genoeg.

???????????????????????????????

Bokkeschieters 1 – Oss: 5-4

Terwijl het eerste team in Cuijk flink aan de bak moest om de broodnodige competitiepuntjes binnen te halen tegen het team van Oss (uitslag 5-4 voor de Bokkeschieters), kruisten de dertig mêlee-liefhebbers in de buitenlucht de degens met elkaar. En tijdens de pauzes was het aangenaam toeven, buiten en binnen, waar de bijna jarige Dries trakteerde op gevulde speculaas, banketstaven en taai taai. Voor wie dat alles nog niet genoeg was: de wedstrijdleiding strooide ook nog eens flink met pepernoten. Heus, de koek kon niet op. Het heerlijk middagje won het glansrijk van het heerlijk avondje.

foto (binnen)

Unaniem vonden de aanwezige leden het weer een geslaagde mêlee

Voor de volledigheid: in huize Kalosz wordt gesmuld van de kerststol, de Dekkertjes doen zich te goed aan de kerstkrans, bij de families Van Kempen en Botden staat binnenkort boerenkool en hutspot op het menu en de jarige Dries kan zijn gasten trakteren op een pondje zachte, zoete drop…….