Goede start Bokkeschieters 2

Het tweede team van De Bokkeschieters is de nieuwe wintercompetitie voortvarend gestart. Met een keurige 6-3 overwinning op Janboel 1 uit Rosmalen haalden de Boxmeerse jeu de boulers de eerste drie wedstrijdpunten binnen.

In het begin zag het er in de hal in Venray, waar De Bokkeschieters 2 zijn thuiswedstrijden speelt, niet zo veelbelovend uit. Het negental, bestaande uit Mia Kuiper, Gerard Krämer, Jacques Groenewegen, Lies Schim, Leo Gramser, Regina Mensinga, Tini Thijssen, Annie van Zwam en Carel Thijssen, moest in de eerste speelronde twee van de drie partijen gewonnen geven: 3-13 en 7-13. Eén trio bleef wel aan de goede kant van de score: 13-7.

De 1-2 tussenstand werd in de tweede speelronde op fraaie wijze omgebogen in een 4-2 voorsprong. Alle drie de partijen gingen naar De Bokkeschieters: 13-6, 13-8 en 13-12. Toen in de derde speelronde ook de eerste twee partijen in winst werden omgezet (13-6 en 13-9), was de buit definitief binnen. Dat de allerlaatste partij nog met 12-13 verloren ging, maakte de einduitslag van 6-3 nog enigszins draaglijk voor de bezoekers uit Rosmalen.