Zaterdagmiddag-mêlee

(Voor uitslagen van gespeelde mêlees in 2017 zie onder aan deze pagina)

Vanaf de eerste zaterdag van april tot en met de laatste zaterdag van september staat – met uitzondering van toernooidagen – bij De Bokkeschieters de mêlee op het menu.

Deze interne wedstrijden beginnen steeds om 13.00 uur. Vooraf wordt via loting bepaald onder welk nummer elke deelnemer die middag speelt. Het wedstrijdschema bepaalt wie met wie en tegen wie speelt. Na drie speelronden worden de gescoorde punten van elke deelnemer geteld en zijn er enkele prijsjes te winnen. Die prijsjes worden betaald van het inschrijfgeld van 1,50 euro per deelnemer. De zaterdagmiddag-mêlee is een ideale manier voor de leden om onderling de krachten te meten.

DSC02458.jpg Melee Trofee BekerIn 2013 werd voor het eerst gestreden om de mêlee-trofee. Deze wisselbeker is de beloning voor de speler die op de afsluitende zaterdagmiddag-mêlee – op de laatste zaterdag van september – de meeste punten scoort. De eerste winnaar van de mêlee-trofee was Leo van de Broek. Ook de overige deelnemers stonden niet met lege handen: voor iedereen was er een prijsje in natura beschikbaar.

 

DSC02464.jpg melee trofee de winnaar

de winnaar Leo van de Broek (links)

DSC02461.jpg Melee prijzentafel

de rijk gevulde prijzentafel

Uitslagen van de gespeelde mêlees

Uitslag mêlee 15 april
Uitslag mêlee 22 april 
Uitslag mêlee 29 april